in

Româncă de 19 ani, ucisă de un italian în Calabria

Pe 16 aprilie, carabinierii din Cosenza au găsit pe malul unui râu la Rossano un cadavru învelit într-un sac din plastic verde. Cadavrul era al Florentinei Boaru, româncă de 19 ani. Cadavrul a fost semnalat la 112 de un necunoscut.

Femeia a fost asasinată prin înjunghiere într-un loc diferit și apoi a fost transportată pe malul cursului de apă. Pe 18 aprilie, a fost arestat presupusul autor al omorului, Cosimo De Luca (foto), italian de 42 de ani, deja cunoscut forțelor de ordine. Bărbatul, potrivit rezultatelor anchetelor efectuate de investigatori, avea o relație extraconjugală cu tânăra care se prostitua în zonă.

Între cei doi, în zilele anterioare omorului, ar fi existat o discuție pentru că bărbatul vroia să o convingă pe tânără să meargă să locuiască într-un apartament la Rossano.

La identificarea lui De Luca, carabinierii au ajuns datorită interceptărilor telefonice plecate de la numărul de mobil al bărbatului care semnalase prezența cadavrului la 112. Telefonul a rezultat a fi proprietatea unui român căruia îi fusese furat cu câteva zile înainte.

Cosimo De Luca este patronul unei cooperative agricole de recoltare a citricelor din Corigliani și numeroși muncitori agricoli români lucrau cu el. Un român din zonă, audiat de carabinieri, a confirmat că i s-a furat telefonul cu câteva zile înainte.

De la acel număr a fost făcută semnalarea la 112 privind găsirea cadavrului învelit într-un sac. A doua zi dimineața a fost dat un apel asemănător care făcea referire la omucidere.

Ar fi fost făcut de la o cabină telefonică și paznicul unui complex rezidențial din Rossano l-a recunoscut pe Cosimo De Luca a fi bărbatul care a utilizat tocmai acea cabină. În fine, colega de apartament a victimei a povestit carabinierilor că nu a mai văzut femeia din seara de 9 aprilie, când a spus că pleacă pentru câteva minute, pentru că iubitul ei Cosimo De Luca avea o surpriză pentru ea.

Dus la cazarmă, De Luca ar fi declarat că a fost cuprins de un moment de nebunie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mercedes va produce în România. Investiţie de 300 milioane euro

Elevă româncă, premiată la olimpiada națională de italiană