in

Mihaela Rădulescu se întoarce în România

Cunoscuta vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu va reveni pe micile ecrane din România, în această vară. Aceasta nu va prezenta propria emisiune, ci va fi jurat într-un show estival prezentat de cântăreţul Pepe.

La patru ani de când a decis să se mute definitiv în Monaco, alături de fiul ei, Ayan, şi după ce a prezentat, făcând naveta, câteva emisiuni la Antena 1 şi Realitatea TV, Mihaela Rădulescu revine în această vară pe sticlă, după un an de pauză.

Va fi jurat într-o emisiune prezentată de Pepe

Cunoscuta prezentatoare de televiziune nu va avea propriul show de divertisment, ci va juca rolul de jurat într-o emisiune prezentată de Pepe, informează click.ro. După aproape un an de pauză, Mihaela Rădulescu a acceptat să facă parte din juriul unei emisiuni estivale de la Antena 1.

“Alegerile Mihaelei”, o emisiune fără succes

Mihaela Rădulescu a prezentat, anul trecut, emisiunea „Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV, însă, în ciuda formatului bun şi a invitaţilor de seamă, nu s-a bucurat de audienţe mari din simplul motiv că era difuzată de un post de nişă, de ştiri, cu o audienţă incomparabilă cu televiziunea generalistă Antena 1.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

70.000 de euro pentru tinerii care se mută la ţară

Mircea Cărtărescu: Plecarea părinţilor în străinătate, o violenţă împotriva copiilor lăsaţi singuri acasă