in

Au dat peste mașina poliției stradale, doi agenți răniți

Este ora 10.00 dimineaţa a zilei de 25 martie când o patrulă a serviciului autostradal observă pe A1, teritoriul Frosinone (Lazio), direcţia nord, o Alfa 156 cu patru bărbaţi la bord, care circula cu viteză mare. Agenţii decid să efectueze un control şi odată ajunsă din urmă şoferul a fost somat să oprească.

În loc să încetinească şi să oprească, şoferul a mărit viteza şi a lovit maşina Poliţiei Rutiere. În urma ciocnirii maşinilor, doi agenţi au suferit leziuni considerate vindecabile în 7 zile. În acel moment poliţiştii au cerut ajutorul altor patrule şi au continuat urmărirea fugarilor dar la o distanţă adecvată pentru a garanta siguranţa celorlalţi şoferi aflaţi în trafic.

La final au reuşit să blocheze maşina în fugă. Primul care a fost prins a fost şoferul, în ciuda reacţiei violente avută la adresa agenţilor, în timp ce ceilalţi trei s-au făcut nevăzuţi pe câmpiile din apropierea aeroportului din Frosinone. La scurt timp după a fost prins un altul dintre cei patru ocupanţi ai maşinii urmărite.

În urma primelor verificări a reieşit că maşina Alfa 156 a fost furată la Salerno şi că cei doi bărbaţi blocaţi, de 28 şi 35 de ani, de naţionalitate română, au un lung cazier în care predomină furturile şi jafurile din locuinţe. Cei doi răufăcători au fost arestaţi pentru furt, lovire, ultraj şi violenţă. Este în curs căutarea celorlalţi doi complici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mădălina Ghenea şi-a adus părinţii în Italia

Hrană pentru nevoiași FOTO