in

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit

Întreaga Italie e cu ochii pe Mădălina Ghenea, românca născută în Slatina. De altfe, presa din Peninsulă speculează faptul că frumoasa conaţională şi Gerard Butler s-au despărţit.

Românca a fost surprinsă alături de fostul iubit, Marco Borrielo, într-un club din Italia, iar actorul scoţian a fost fotografiat în timp ce petrecea o noapte de pomină cu o animatoare într-un club din SUA.

 

Ghenea, în ipostaze incendiare cu un fotbalist

Frumoasa româncă a fost fotografiată flirtând cu fotbalistul italian Marco Boriello, cu care a format un cuplu în 2011. Fotbalistul a fost accidentat şi nu şi-a putut ajuta echipa care a avut meci cu Fiorentina, însă şi-a făcut timp pentru o escapadă în cluburile milaneze. Şi asta pentru că nu putea rata întâlnirea cu iubirea vieţii lui, Mădălina.

Butler şi-a petrecut noaptea cu o animatoare

Recent, actorul Gerard Butler s-a distrat într-un club de noapte din San Diego (California) cu o animatoare pe nume Ashley Beal. Ea a postat pe Facebook o fotografie cu el. „L-am abordat pe stradă şi l-am forţat să intre”, s-a lăudat tânăra. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce Mădălina Ghenea se afla la Paris, pentru o şedinţă foto.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ţara fără medici: 14.000 de cadre medicale au plecat din România în ultimii 6 ani

Românii, alături de noul Papă