in

VIDEO Cezar Ouatu va reprezenta ţara noastră la Eurovision: „Voi lua locul 1”

Cezar Ouatu va reprezenta România la Eurovision 2013, concurs ce se va desfăşura în Suedia, la Malmo.

Piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur, este câştigătoarea finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision. Melodia a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%). Artistul, supranumit „Cezar The Voice”, a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Reprezentantul ţării noastre este optimist

Cezar Ouatu a declarat că de-abia aşteaptă să arate lumii întregi că România este o ţară de valoare. Acesta este convins că va câştiga locul 1 în Suedia, pentru prima dată în istoria României. Cu toate acestea, fanii concursului de peste hotare nu prea îi acordă nicio şansă la prima audiţie a piesei. „Eu sunt convins că voi câştiga locul 1. O să vă aduc premiul cel mare. Mi se pare că trăiesc un vis, iar faptul că ştiu că publicul din România mă iubeşte şi mă susţine îmi dă multa încredere în mine”, a declarat Cezar pentru Libertatea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Începe invazia produselor româneşti”

Flori de la români pentru doctoriţe, asistente şi paciente din Civitavecchia