in

Mihai Trăistariu crede că Robert Turcescu va câştiga Eurovision România

Mihai Trăistariu, artistul român care a realizat una dintre cele mai bune performanţe la Eurovision (în 2006 s-a clasat pe locul al 4-lea cu piesa "Tornero"), este de părere că Robert Turcesucu are toate şansele ca piesa sa, “Un refren”, să fie câştigătoare la selecţia naţională.

Trupa Casa Presei, fondată de jurnalistul Robert Turcescu, s-a calificat cu această piesă, de pe prima poziţie, în finala competiţiei Eurovision România. "Nu este o piesă făcută după o reţetă pentru Eurovision, e o piesă scrisă cu foarte mult suflet. Piesa nu intră într-un tipar, dar poate tocmai acesta este atuul ei. Publicul a reacţionat exact aşa cum mă aşteptam. A primit melodia cu surprindere şi a aplaudat. Cred că a apreciat piesa", a declarat Robert Turcescu.

“Melodia lui Turcescu ar putea fi cântată de tot continentul”

Mihai Trăistariu este artistul ce a obţinut cel mai mare punctaj pentru România la Eurovision după ce s-a clasat, în 2006, pe locul al 4-lea cu piesa "Tornero". El a ascultat piese înscrise la selecţia naţională de anul acesta și a spus că printre preferații lui se numără Electric Fence, Cezar, Casa Presei şi Robert Turcescu, Narcis Ianău, Luminiţa Anghel şi Elena Cârstea. “Eu cred, totuşi, că va câştiga Turcescu", a declarat pentru Libertatea, Trăistariu.

Întrebat dacă piesa "Un refren" poate fi fredonată de toată Europa, Trăistariu a adăugat: "Dacă Turcescu o face în engleză, este posibil să o cânte tot continentul". Cântâreţul şi-a motivat și absența de la Eurovision: "Sunt ani de zile de când îmi doresc, dar nu am o piesa. Nu sunt cele mai stralucite. Mereu primesc piese din strainatate dar nu sunt asa grozave şi nu vreau să particip doar de dragul de a participa".

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Furtul de cabluri a blocat trenurile Foggia-Napoli

Antreprenorii din PSD Italia au asociaţie