Iată violatorul în serie de la Padova. Infirmierul român mai făcuse două victime - Gazeta Românească - ştiri pentru românii din Italia

Actualitate

Noi acuzații pentru Cristian Emil Corneanu, infirmierul român de 41 de ani, angajat de șase ani în secția de Neurochirurgie a unui spital din Padova, acuzat că a violat pe patul de spital o pacientă după ce i-a injectat un somnifer. Potrivit anchetelor, bărbatul a administrat și altor două femei internate medicamente neprescrise de medic.

Cristian Emil Corneanu a fost arestat în flagrant pentru viol agravat. La momentul reținerii, Corneanu nu a avut nicio reacție, rămânând impasibil.

Padova, a sedat o pacientă și apoi a violat-o. Infirmier român prins în flagrant de carabinieri

În seara arestării, miercuri 4 ianuarie, bărbatul lucra în tura de noapte. În jurul orei 20 a intrat în salonul în care era internată o femeie de 58 de ani de origine chineză. Corneanu a încercat să abordeze femeia însă aceasta a reușit să-l îndepărteze mișcând în mod repetat un picior. Câteva minute mai târziu, violatorul a încuiat salonul cu cheia și i-a administrat victimei un somnifer. După ce femeia a adormit, și-a dat jos pantalonii și a violat-o.

Colegilor de serviciu ai lui Corneanu nu le vine să creadă cele întâmplate: «Părea o persoană meticuloasă și de treabă. Deseori ne arăta cu mândrie scrisorile de mulțumire pe care le scriau unii dintre pacienții îngrijiți de el».